top of page

Parkeren in Scheveningen

Recente publicaties over Parkeren in Scheveningen:

Tien minuten parkeren in Scheveningen? 50 euro

Betreft een aantal straten in Scheveningen en Den Haag waar een proefproject parkeren is opgestart. Misschien handiger om gebruik te maken van de parkeergarages, of het laatste stukje met het OV te doen.

In het centrum wordt de pilot in de volgende straten uitgevoerd: Aprochestraat, Amsterdamse Veerkade, Bierkade, Bierstraat, Dunne Bierkade, Glasblazerslaan, Helena van Doeverenplantsoen, Hamerstraat, Herderinnestraat, Hoge Zand, Kranestraat, Lange Beestenmarkt, Looijerstraat, Nieuwe Molstraat, Paviljoensgracht, Stille Veerkade en Zuidwal (tussen Paviljoensgracht en Boekhorststraat).

 

In Scheveningen gaat het om deze straten: Gevers Deynootweg (parkeerterrein voor de Oranjeflats), Harteveltstraat, Jongeneelstraat, Pellenaerstraat en Seinpostduin.

Park+Beach is de perfecte oplossing voor een bezoek aan het Haagse strand. Met Park+Beach reserveer je een parkeerplaats bij een van de deelnemende garages buiten Scheveningen. Het gebruik van de tram of van een fiets voor het laatste stukje naar het strand is bij de prijs inbegrepen. Bij aankomst in Den Haag kun je zelf nog kiezen of je met de fiets of met de tram naar het strand wilt reizen. Zo sta je niet de file, bespaar je kosten en sta je in 15 minuten met je voeten in het zand! Je kunt parkeren in parkeergarages CS New Babylon, Malieveld of World Forum A. Je betaalt € 5 per dag, inclusief tramticket of gebruik van een HTM fiets voor 1 persoon. Elke medereiziger betaalt € 1. Park+Beach is beschikbaar tot 1 oktober.

Verder vindt u hier actuele informatie over parkeren 

Parkeren den haag op Kaart 

Vind een parkeerplek

bottom of page