Pierewaaien Scheveningen maakt uitsluitend gebruik van Cookies waarvoor geen toestemming gevraagd hoeft te worden.
Als u deze balk volgende keer niet meer wilt zien, kunt u op akkoord klikken.
Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken.

De website

Deze website werkt alleen met zogenaamde session-cookies waarvoor toestemming niet gevraagd hoeft te worden omdat ze uitsluitend dienen voor het goed functioneren van de website. Er wordt dus geen informatie aan derden doogestuurd. Ook de social-media buttons in de footer zijn vrij van zogenaamde 'trackers'. Bij onze communicatie gebruiken we alleen voornamen van personen, geen achternamen en op die manier kennen wij elkaar ook. Om de herkenbaarheid onderling te verbeteren plaatsen we ook vaak een portretfotootje bij de naam.

De foto's

Bezoekers van de website zien graag foto's om op die manier een indruk te krijgen van de wandeling en de wandelaars en zo te beoordelen of zij al dan niet binnen de groep denken te passen.

Daarbij is gebleken dat deelnemers het leuk vinden om nog eens terug te kijken en eventueel foto's te kopiƫren waar ze zelf, eventueel met oude en nieuwe bekenden op staan.
 
Fotografen vinden het ook mooi om de foto's, waar ze trots op zijn, aan de andere deelnemers te laten zien en zo ook ter beschikking te stellen.

De fotoseries worden geplaatst in de beschermde omgeving van MyAlbum en kunnen niet worden 'getagt' en ook niet door middel van zoekmachines op het internet gevonden worden.

Alleen met de link die op de website gepubliceerd wordt op de dag van de wandeling krijgt men toegang tot de fotoseries. Hier is een link naar de privacyverklaring van MyAlbum

Wandelaars die er bezwaar tegen hebben dat zij herkenbaar op foto's worden afgebeeld kunnen dat kenbaar maken aan de fotografen.

Ook achteraf is het mogelijk om een verzoek te doen om bepaalde foto's waarop men duidelijk herkenbaar staat afgebeeld te verwijderen. Een verzoek daartoe wordt gericht aan ons hotmailadres. Geef daarbij duidelijk aan om welke wandeling het gaat en welke foto precies men verwijderd zou willen zien.

De gegevens van de foto zijn als volgt te vinden: zoek de foto op, selecteer de foto door dubbel te klikken; rechts boven in beeld verschijnt dan een menu in de vorm van drie puntjes, als je daarop klikt wordt de omschrijving van de foto zichtbaar en onder 'details' staan dan gegevens over de datum en de bestandsnaam van de foto die je kunt doorgeven, bijvoorbeeld:
Datum:              2018.06.09 en:
Bestandsnaam: John-SDC12345.jpg.
Het kan handig zijn om ook een telefoonnummer door te geven, zodat we even contact met je op kunnen nemen als een en ander toch nog niet helemaal duidelijk is.

De mail

Op verzoek nemen wij je e-mailadres en eventueel andere gegevens die je ons toestuurt op in ons hotmail-adressenbestand dat is ondergebracht bij Microsoft Live. Je krijgt dan voor iedere wandeling een e-mail om je aan de komende wandeling te herinneren. Je gegevens worden nergens anders voor gebruikt en ook niet aan anderen doorgegeven. De herinneringsmail wordt aan iedereen BCC toegestuurd. Op verzoek worden je adres en eventuele andere gegevens weer uit dat bestand verwijderd.

Voor de privacyverklaring van de hotmail moeten we je verwijzen naar de privacyverklaring van Microsoft.

 

 

 

 

 

 

Powered by Website Baker