Pierewaaien Scheveningen maakt uitsluitend gebruik van Cookies waarvoor geen toestemming gevraagd hoeft te worden.
Als u deze balk volgende keer niet meer wilt zien, kunt u op akkoord klikken.
Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken.

WIj zouden het leuk vinden, als de wandelaars een reaktie achterlaten of Foto's   Je kunt hier ook oproepen doen, bijvoorbeeld om samen naar Scheveningen te reizen, maar doe dit ruim van te voren.

Je e-mailadres mag zijn no@noreply.nl - of dat van jezelf - want daarmee kunnen anderen per e-mail direct naar jou reageren door op dat envelopje in je bericht te klikken, maar het kan ook spam opleveren.

Ook is het mogelijk je mooiste foto ('s) van de wandeling toe te voegen in dit Gastenboek. Iedereen wordt uitgenodigd om van de duin-natuur en de wandelsfeer een of meer foto's  bij te dragen. De mooiste  natuurfoto wordt als " Foto van de Maand" op de site zichtbaar. Een uitdaging voor onze amateur natuur-fotografen !  Sla de foto('s) eerst zelf op: 

- gebruik daarvoor de gratis opslag bij Myalbum.com, dat geeft een web-link naar je foto's. 

- plaats die weblink bij je gastenboek bijdrage, in het veld "Website"

- Het resultaat is dan  aan te klikken op het Huisje bij je bericht.

Mocht je deze link later willen verwijderen, dan kan dat door eenvoudig een berichtje aan ons hotmail adres te sturen.

NB.: Belangrijk bericht : . Het kan enkele dagen duren voordat je info zichtbaar wordt !

Klik hier om een bijdrage te schrijven in ons gastenboek

Irine 17-12-2019 09:53
Dank voor de foto's Peter
Albert albertvanes19@gmail.com 17-11-2019 02:45
3 november weer meegelopen.
Ondanks de weersvoorspelling van regen viel dat erg mee: prima herfstweer.
Leuk om met `oude bekenden' bijgepraat als met de singles uit Breda kennis gemaakt te hebben. Bedankt. Tot de volgende keer! Albert
Peter https://myalbum.com/album/C4u5oU7LuXdU 13-11-2019 21:28
Zondag 3 november weer lekker gewandeld in de regen, maar toch zoals altijd weer leuk !
Na afloop is Han in het zonnetje gezet omdat hij terugtreed als voortrekker van het Pierewaaien. Bedankt Han !
Als je klikt op het huisje in de kop van dit bericht, opent er een foto die is genomen nabij boerderij Meijendel. Hoop ik.
Aad https:// 04-11-2019 11:23
Hallo wandelaars !
Ik heb nog overwogen om mee te wandelen maar het weer wat voorspeld werd, hield me er vanaf. Misschien viel het allemaal best mee en heb ik het duinbos in de mooie herfstkleuren gemist. Omdat het wandelen altijd doorgaat, ben ik benieuwd hoe het geweest is deze herfstwandeling ?
Misschien een paar leuke fotos er van als bijdrage ?
Irine Irine@upcmail.nl 16-06-2019 16:09
Het werkt hoor Han, de link van het huisje. Leuke foto's, bedankt!
Han https://myalbum.com/album/CvkSn3E2mMe8 10-06-2019 09:10
We hadden een gezellige Pinksterwandeling waarmee tegelijkertijd ons 30 jarig bestaan werd gevierd. Er werd een kleine attentie uitgedeeld en de organisatie gaf een rondje in ons vaste café aan de Boulevard. Met een flinke groep zijn we ook nog gaan eten bij het nieuwe restaurant Zilt aan het eind van de Pier. Hierbij als experiment een paar foto's daarvan. Als je klikt op het huisje in de kop van dit bericht, wordt je doorverbonden naar de foto's. Hoop ik.
Han 02-05-2019 08:55
Het gastenboek is enige tijd buiten werking geweest maar is nu weer up to date. Laat de verhalen maar weer komen!
Aad 15-01-2018 11:36
Deze eerste wandeltocht van 2018 in het kader van "goede voornemens" http://www.pierewaaienscheveningen.nl/modules/guestbook/images/smile/hypocrite.gif meegelopen en verdraaid, alweer mooi weer! Met een klein beetje schrale wind tegen maar met de neus in de zon was het genieten om langs de nu rustige Noordzee waterlijn te lopen over zoveel mogelijk stevig zand, want het was hoogwater en door het rulle zand is het iets zwaarder. Bij de duinopgang was de zandhelling de laatste uitdaging.
Op Meijendel was het giga druk met zon- en horeca aanbidders maar de beloning voor de volhouder was dan wel een heerlijke erwtensoep.
Op de gebruikelijke route langs het duin was het uitkijken voor de racende sportfietsers, voor je het weet lift je mee...
Het uitzicht bovenaf de strandopgang deed zowaar denken aan een voorjaars dag, veel mensen kuierden langs de waterlijn en het was een gemoedelijke sfeer in die namiddagzon.
De voorjaars-drink werd genoten bij Galleria, over en weer werd bijgepraat, onderwerpen als vergane roller-scates, hervonden moppentrommel en zowaar een discussie over wel of niet strijken werd voortgezet in een ander restaurant aan het eind van de Boulevard. Het mag dan wel oubollig lijken maar gezellig was het ! De grote groep die tenslotte bij de Griek neerstreek werd blij beduusd door de bediening voorzien van een glaasje Ouzo. Proost ! of hoe je het maar zegt in het Grieks ! http://www.pierewaaienscheveningen.nl/modules/guestbook/images/smile/bier.gif
Aad 18-12-2017 15:10
Door het mooie weer gelokt, heb ik deze kerstwandeling meegelopen na lange afwezigheid. Het was fijn om oude bekenden terug te zien en te spreken, helaas zijn enkele niet meer actief als Pierewaaier, maar de opkomst blijft vrij goed, heb ik gehoord. Intussen hebben anderen het stokje overgenomen en de route is nog precies eender en verveelt nooit. Zelf op de plek aanbeland waar ik ooit met de groep wandelaars druk in gesprek spontaan het verkeerde paadje inliep en gelukkig tijdig kon keren, anders was die wandeling als eerste verdwaal en strompel-tocht in de boeken gegaan. Dit moet toch zo'n 10 jaar geleden zijn geweest.
Vandaag was het vurig aanbakken bij Meijendel, de haard werd royaal gevoed met blokken hout, daardoor zat iedeeen nogal teruggedeinsd aan de soep zat...
Het is opvallend dat je de vaak de meest verrassende mensen ontmoet op deze wandeling. Deze maal waren en bijzonder goedlachse deelnemers bij en dat werd tot aan tafel bij Topkapi een succsvolle dag !
Natuurlijk werd er geproost op kerstmis. Fijne dagen eenieder !!
Leonie leonieschu@gmail.com 02-07-2017 12:19
Voor het eerst meegelopen afgelopen pinksterweekend en heb het erg naar mijn zin gehad. Met diverse mensen ook leuke gesprekken gehad en ook gezellig geluncht en na afloop wat gedronken. Zeker voor herhaling vatbaar dus bedankt voor de organisatie
<< Vorige pagina
11-20 van de 57
Volgende pagina >>
Powered by Website Baker