Pierewaaien Scheveningen

Kerstwandeling 2009

Er waren weer genoeg mensen die zin hadden om de benen te strekken na de Kerstdagen thuis of elders; we waren met ruim meer dan 30 mensen op deze laatste wandeling die door Aad werd begeleid met steun van Lia. Hij kreeg een leuk presentje namens Pierewaaien Scheveningen, en dat was goed gekozen gezien het bedankje dat hij stuurde: 

"Thuisgekomen had ik het kadootje wat Lia me overhandigde, even opzij gelegd. Mooie originele tekeningen van klassieke schepen. Vanavond las ik verder in een ander boek, dat ik vers van de pers, in Enkhuizen op de klassieke schepenbeurs gekocht had. Het laatste boek van Jan Kooiman, waarmee hij zijn levenswerk afsloot als DE authoriteit van de platbodemjachten.
Heel apart vond ik het, om te ontdekken dat hij tekeningen uit een oud boek als voorbeeld gebruikte. Je vermoedt het al: juist dat boekje dat jullie mij gegeven hebben ! Is dat geen toeval ?
Nogmaals bedankt hiervoor, het is een perfekte keuze geweest en ik ben er blij mee. Het varend cultuurgoed wordt er mooi duidelijk mee gemaakt. Tot weerziens op een van de wandelingen. Aad."

 Alle foto's van de Kerstwandeling vind je via deze link: 
 http://www.mijnalbum.nl/Album=TOFU8WHO 
Klik op de foto als je hem groter wilt zien. 
Downloaden of afdrukjes bestellen? Dat kan zodra je een account hebt aangemaakt. Dat is gratis.